Anasayfa


     Maskeleme Bandı

   
Ürün Kodu : MB01
Marka : Maskeleme Bandı
Ürün Özellikleri
09 mm-50 mm e Kadar Genişlik 30-40 Metrelere Kadar Uzunluk
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Boya ve badana sırasında istenmeyen boya lekelerini önlemek amacıyla kullanılan  maskeleme bantlarının en önemli özelliği kolayca ve iz bırakmadan yapıştığı yerden çıkartılabilmesidir.

Maskeleme bandı genel de boyacılık sanayii nde kullanılmasına karşın genel olarakda kullanımı yaygın bir malzemedir. Boya yapılacak yüzeyde boyanın istenmeyen yerleri boyamasına engel olarak kullanılan çok özellikli bir üründür.

Örneğin camlı bir kapımız var ve biz bu kapıyı boyayacağız ama kapıyı boyarken boyanın cama sıçramasını ve bulaşmasını da istemiyoruz, işte tam şu anda imdadınıza  maskeleme bandı yetişiyor ve işimizi super bir şekilde kolaylaştırıyor, boya yapılmayacak yüzeye  maskeleme bandını iyice sürün ve başlayın boyanızı yapmaya.

Çok amaçlı olarak kullanılan maskeleme bandı, boya badananın dışında aynı zamanda otomotiv sanayii ve tekstilde de kullanılmaktadır, özel olarak üretilmiş solvent bazlı, su bazlı ve hot melt bazlı  maskeleme bantları yüksek ısıya dayanıklı olarak üretilmekte ve fırın boya için uygun hale getirilmektedir.

Maskeleme bandı aynı zamanda model tasarımcıları ve el becerisi işi ile uğraşanlar için de vazgeçilmesi zor bir üründür.

Her türlü macun-astar-zımpara uygulaması sonrasında yapacağımız ilk iş modelimizin boyanmasını istemediğimiz kısımlarını maskelemektir.

Maskeleme esnasında modelci titiz çalışmalı ve maskelenecek alanlar dikkatle kapatılmalıdır.

Lütfen toptan fiyat isteyiniz.
7/24 sipariş verebilirsiniz
https://api.whatsapp.com/send?phone=905466923639


 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj