Anasayfa


     Kılçık Makinesi

   
Ürün Kodu : KM01
Marka : Kılçık Makinesi
Ürün Özellikleri
SM 9700 Otomatik Kılçık Çakma Makinesi
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Kodu: SM 9700

  • Karton etiketlemede kullanılır
  • Jeans kumaşlarda efekt yapmak için kullanılır
  • 220 Volt’la çalışır

Ağırlık:24 Kg
Yükseklik:400mm
Uzunluk:500mm
Genişlil:250mm

Plastik kılçık kullanımı güvenlidir ve çıkarması kolaydır. Plastik kılçık, keskin kenarları olan metal zımbadan daha güvenlidir. Plastik Kılçık sayesinde etiket temiz ve güvenli kalmaktadır. Plastik kılçık sayesinde etiketler, müşterilerin ürünün üzerindeki etiketi kendileri çıkarmadığı sürece ürünün üzerinde durur. Bu sayede daha az etiket kaybı oluşur. Tutarlı etiket daha kaliteli bir görünüm sağlamaktadır. Plastik kılçığın çıkarılması kolay olduğundan dolayı, hasar nedeniyle oluşan ürün şikayetleri azalmış bulunmaktadır.

İğne ve iplik sistemlerinden iki kat daha hızlı olan SM 9700 Otomatik Kılçık Çakma Makinesi 20.000 veya 25.000 bağlantı elemanları arasında sürekli bir makaradan çift SM 9700 iğneler aracılığıyla bağlantı sağlamaktadır. Sonuç olarak hızlı ve sürekli iş akışı sayesinde, yükleme için minimum kesinti avantajı sağlar.

Yüksek kaliteli motoru ve uzun ömürlü iğneleri sayesinde hizmet gereksinimi en aza indirir.  Makineleri global kaynaklı uzman desteği ile her zaman yüksek kalitede parça sağlamayı sürdürmektedir. Sonuç olarak yoğun üretim çizgisi desteklenmekte ve sürdürülmektedir. Kullanım başına düşük maliyeti ve prodüktivitesi en üst düzeyde devam etmektedir. Ayrıca SM 9700 plastik kılçık çakma makinesinin kullanımı son derece kolay ve yenilenebilirdir. Bağlantı elemanları ve parçaları birçok kumaş ve uygulama için en mükemmel çözümü sunmaktadır.

Lütfen toptan fiyat isteyiniz.
7/24 sipariş verebilirsiniz
https://api.whatsapp.com/send?phone=905466923639

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj